OVER ONLINE HONDEN CURSUS

Ik ben Tom Rosens en Kynologisch Instructeur en eigenaar van Hondenschool Hondleiding.

Ik geef fulltime les op mijn hondenschool in Ede, aan eigenaren van puppy's, pubers en volwassen honden. Zowel groepslessen als privélessen (aan huis). Daarnaast stel ik de online cursussen samen en voorzie ik deze van begeleiding en online les.

Mijn doel is de communicatie en relatie tussen hond en eigenaar te optimaliseren. Door te sturen en begeleiden kun je ervoor zorgen dat je hond de juiste keuzes maakt.

CREATIEF & POSITIEF

Ik train op een creatieve, positieve en beloningsgerichte manier, waarbij een hond iets aangeleerd wordt in kleine stapjes zodat je voor succes kunt gaan. Hierbij ga ik altijd te werk op een positieve manier zonder straf, intimidatie, dwang of druk. Hiermee kun je alles wat je maar wilt trainen en wordt trainen ook echt een leuke bezigheid.

Deze methode gebruik ik ook in de online lessen en cursussen. Deze zijn niet alleen een mooie aanvulling op het lesaanbod voor mijn huidige cursisten, maar voor iedereen die op een creatieve en positieve manier met zijn hond bezig wil zijn.

Naast mijn interesse in honden(training), ben ik een liefhebber van Azië (vooral Thailand en Japan), computergames, en fotografie. Voorheen was ik werkzaam als computergameontwerper en game- en filmjournalist.

ERVARING & KENNIS

Sinds 2013 geef ik les nadat ik mijn diploma als Kynologisch Instructeur haalde bij Aeres Training Centre Barneveld. Daarna schoolde ik mij bij door meerdere cursussen, workshops en lezingen te volgen waaronder de onderwerpen vuurwerkangst, angst in het algemeen, dominantie, BAT voor professionals, kalmerende signalen, uitvalgedrag, castratie, lichaamstaal en creatief lesgeven.

Ik woonde o.a. lezingen bij van Monique Bladder, Judith Lissenberg, Tannetje Koning, Angelique van Kuijk, Ian Dunbar, Jolein van Weperen, Turid Rugaas, Petra Driesen, Sonja Verhoef en Geert de Bolster.